Taxe si abonamente

Taxe si abonamente pentru sezonul 2021

— Balta Ciocarlia 4 —

 

Taxe si abonamente pentru pescuitul sportiv valabile  pe Balta Ciocarlia 4  sunt:

  •   75 lei – Taxa partida de pescuit sportiv pentru 12 ore.

Partida de 12 ore este valabila in intervalul orar 6:00 – 18:00. In urma achitarii tarifului pentru aceasta partida, pescarul poate retine o cantitate maxima de 5 kg de crap (exemplare cu greutati intre 1 – 4 kg).

Pe parcursul intregii perioade de pescuit pe Ciocarlia 4, pescarul mai poate retine si 1 exemplar de somn romanesc (indiferent de greutatea acestuia).

Carasul nu este calculat in acesta cantitate, acesta putand fi retinut fara limita.

  • 125 lei – Taxa partida de pescuit sportiv pentru 24 ore.

Partida de 24 ore este valabila in intervalul orar 18:00 – 18:00 a doua zi (noaptea-12ore + a doua zi-12ore). In urma achitarii tarifului pentru aceasta partida, pescarul poate retine o cantitate maxima de 10 kg de crap (exemplare cu greutati intre 1 – 4 kg).

Pe parcursul intregii perioade de pescuit pe Ciocarlia 4, pescarul mai poate retine si 1 exemplar de somn romanesc. Indiferent de greutatea acestuia.

Carasul nu este calculat in acesta cantitate, acesta putand fi retinut fara limita.

  •   25 lei – Taxa de plantat.

Plantatul cu navomodelul este o taxa suplimentara ce se va achita o data cu achitarea partidei de pescuit. de catre pescarul care doreste o nadire suplimentara in acest fel. Taxa de plantat are aceeasi valoare indiferent de tipul de partida de pescuit pe care o achita (12 ore / 24 ore)

Taxa de plantat se va achita pentru fiecare partida in parte.

Taxa de plantat este o taxa unica pentru existenta navomodelului, iar in cazul unui „grup de pescari” membrii grupului pot beneficia de utilizarea navomodelului, in vederea nadirii, GRATUIT.

Este interzisa nadirea cu navomodelul respectiv de catre pescarii alaturati (ce NU apartin grupului), daca acestia NU au achitat „taxa de Plantat”.

  •   25 lei – Taxa pentru scule suplimentare.

Pescuitul pe Balta CIOCARLIA 4 este permis cu maxim 4 lansete si 1 undita.

Pescarul care doreste sa pescuiasca cu mai mult decat numarul de scule prevazute in regulament va fi obligat sa achite o taxa suplimentara de 25 lei / scula suplimentara.

  •   15 lei – Taxa pentru kilogramul de peste suplimentar.

Cantitatea de peste (crap sau somn romanesc) ce se doreste a fi retinuta suplimentar fata de cantitatea admisa, conform taxei achitate, se va achita separat cu pretul de 15 lei/kg.

  •   10 lei – Taxa de agrement.

Persoanele in plus care insotesc pescarul (altele decat sotia / prietena sau copiii sub 14 ani). vor achita o taxa de agrement de 10lei/persoana/fiecare partida de pescuit achitata de pescar.


  — NOTA:

Administratia Baltii Ciocarlia 4 isi rezerva dreptul de a modifica valorile taxelor si abonamentelor pentru pescuitul sportiv pe bazinul nostru.  Multumim pentru intelegere.

Administratia Baltii Ciocarlia 4:

– GARANTEAZA faptul ca, in momentul prezentarii pe balta,  NU  vor exista taxe suplimentare „ascunse”.

– INTERZICE practicarea de onorarii suplimentare (spaga) catre angajatii societatii.

– SOLICITA, in cazul cererii de catre angajatii societatii a unor taxe suplimentare (in plus fata de cele exprimate mai sus).  sesizarea acestui fapt catre administratorul bazinului (Marius IONITA – tel.  0771.051.089).


Abonamente pentru pescuit sportiv

— Balta Ciocarlia 4 —

taxe abonament 12 ore - Ciocarlia 4     taxe abonament 24 ore - Ciocarlia 4

Valoarea abonamentelor pentru pescuitul sportiv  pe Balta Ciocarlia 4  sunt:

  •  500 lei – Abonament STANDARD – partide de 12 ore.

Abonamentul STANDARD cuprinde 8 partide de pescuit sportiv de cate 12 ore pe Balta Ciocarlia 4.  Abonamentul NU este nominal si are valabilitate nelimitata.  Partidele por fi consumate impreuna cu mai multi pescari si, de asemenea, pot fi consumate si in anii urmatori.

Pescarii care achizitioneaza acest tip de abonament au obligatia sa se intereseze si sa respecte REGULAMENTUL Baltii Ciocarlia 4 (vezi „Regulament” –clic aici–).

Partida de 12 ore este valabila in intervalul orar 6:00 – 18:00.  Pescarul poate retine o cantitate maxima de 5 kg de crap (exemplare cu greutati intre 1 – 4 kg).

Pe parcursul intregii perioade de pescuit pe Ciocarlia 4, pescarul mai poate retine si 1 exemplar de somn romanesc. Indiferent de greutatea acestuia.

Carasul nu este calculat in acesta cantitate, acesta putand fi retinut fara limita.

  •  850 lei – Abonament VIP – partide de 24 ore.

Abonamentul VIP cuprinde 8 partide de pescuit sportiv de cate 24 ore pe Balta Ciocarlia 4.  Abonamentul NU este nominal si are valabilitate nelimitata.  Partidele por fi consumate impreuna cu mai multi pescari si, de asemenea, pot fi consumate si in anii urmatori.

               Abonamentul VIP include plantatul cu navomodelul ( GRATUIT ).

Pescarii care achizitioneaza acest tip de abonament au obligatia sa se intereseze si sa respecte REGULAMENTUL Baltii Ciocarlia 4 (vezi „Regulament” –clic aici–).

Partida de 24 ore este valabila in intervalul orar 18:00 – 18:00 a doua zi (noaptea-12ore + a doua zi-12ore).  Pescarul poate retine o cantitate maxima de 10 kg de crap (exemplare cu greutati intre 1 – 4 kg).

Pe parcursul intregii perioade de pescuit pe Ciocarlia 4, pescarul mai poate retine si 1 exemplar de somn romanesc. Indiferent de greutatea acestuia.

Carasul nu este calculat in acesta cantitate, acesta putand fi retinut fara limita.


  — NOTA:

Administratia Baltii Ciocarlia 4 isi rezerva dreptul de a modifica valorile pentru taxe si abonamente practicate pentru pescuitul sportiv pe bazinul nostru.   Multumim pentru intelegere.

Administratia Baltii Ciocarlia 4

  – GARANTEAZA faptul ca, in momentul prezentarii pe balta, NU vor exista taxe suplimentare „ascunse”.

     – INTERZICE practicarea de onorarii suplimentare (spaga) catre angajatii societatii.

  – SOLICITA, in cazul cererii de catre angajatii societatii a unor taxe suplimentare (in plus fata de cele exprimate mai sus), sesizarea acestui fapt catre administratorul bazinului (Florin Nancu – tel.  0766.907.811)