Descriere traseu catre Balta Ciocarlia 4

Prezentare traseu din Bucuresti catre Balta Ciocarlia 4 (distanta aprox. 65km):

Iesiti din Bucuresti prin sos. Colentina spre Urziceni pe DN2 (E 85). Treceti de Urziceni si continuati drumul catre Buzau inca aproximativ 5 km. Dupa ce se trece de primul sat (Cotorca) la aproximativ 800m, pe partea dreapta, veti observa un complex zootehnic. Faceti dreapta pe drumul asfaltat imediat dupa acel complex zootehnic ( in dreptul panoului nostru publicitar „Balta Ciocarlia 4” ) si coborati pe langa gardul complexului pana la balta. Distanta de la DN2 pana la balta este de aproximativ 300 m. In momentul in care ajungeti in dreptul Baltii Ciocarlia 4 faceti usor dreapta si traversati digul pe malul opus pentru a ajunge la locurile de pescuit.

Prezentare traseu din Buzau catre Balta Ciocarlia 4 (distanta aprox. 45km):

Iesiti din Buzau catre Urziceni. Dupa aproximativ 45 km veti ajunge in satul Ciocarlia ( situat dupa intersectia din dreptul Hotelului Ovidiu ). Treceti de satul Ciocarlia, iar la aproximativ 1 km veti intalni (pe partea stanga) un complex zootehnic. Faceti stanga inainte de complexul zootehnic ( in dreptul panoului nostru publicitar „Balta Ciocarlia 4” ) si coborati pe langa gardul complexului pana la balta. Distanta de la DN2 pana la balta este de aproximativ 300 m. In momentul in care ajungeti in dreptul Baltii Ciocarlia 4 faceti usor dreapta si traversati digul pe malul opus pentru a ajunge la locurile de pescuit.

Prezentare traseu din Ploiesti catre Balta Ciocarlia 4 (distanta aprox. 60 km):

Iesiti din Ploiesti catre Buzau. In satul Albesti Paleologul faceti dreapta catre Urziceni (Constanta). Dupa ce treceti de satul Barbulesti si traversati calea ferata veti ajunge in intersectia cu soseaua Bucuresti-Buzau (pe dreapta este un peco Lukoil). In acesta intersectie faceti stanga catre Buzau si continuati catre Buzau  inca aproximativ 5 km. Dupa ce se trece de primul sat (Cotorca) la aproximativ 800m, pe partea dreapta, veti observa un complex zootehnic. Faceti dreapta pe drumul asfaltat imediat dupa acel complex zootehnic ( in dreptul panoului nostru publicitar „Balta Ciocarlia 4” ) si coborati pe langa gardul complexului pana la balta. Distanta de la DN2 pana la balta este de aproximativ 300 m. In momentul in care ajungeti in dreptul Baltii Ciocarlia 4 faceti usor dreapta si traversati digul pe malul opus pentru a ajunge la locurile de pescuit.