Îmbunătățiri și remedieri

Descrierea conţine

Anulare Folosește descrierile audio pentru a auzi Descrierea conţine voce care descrie un videoclip, o emisiune sau un film OS X Yosemite și versiunile ulterioare și iOS 8 și versiunile ulterioare includ capacitatea de redare a descrierilor audio din fișierele video, dacă aceste piste sunt disponibile.

Descrierea conţine

O descriere audio este o pistă audio separată care descrie conținutul vizual al unui clip, al unei emisiuni sau al unui film. Poți să asculți o descriere audio în timpul redării unui clip video, pentru a te putea bucura de experiență chiar dacă ai deficiențe de vedere sau nu poți privi ecranul.

Descrierea conţine

Activarea implicită a descrierilor audio Nu toate clipurile video conțin descrieri audio. Poți parcurge acești pași pentru a auzi automat descrieri, dacă acestea sunt disponibile, pe computerul Mac sau pe dispozitivul iOS: iPhone, iPad, sau iPod touch Crearea pistelor audio descriptive Dacă creezi un clip video într-o aplicație profesională de editare video, precum Final Cut Pro Xpoți să adaugi propriile descrieri audio sub forma unei piste audio separate.

Descrierea conţine

Când creezi piste audio care conțin descrieri ale conținutului video, adaugă o etichetă de caracterizare a conținutului multimedia la acele piste pentru a indica scopul acestora.

Când conținutul multimedia este etichetat corect, Quicktime Player, iTunes, Safari și alte aplicații care redau conținut video vor putea selecta automat pista audio corespunzătoare pentru privitor.

Descrierea conţine

În Final Cut Pro X, trebuie să folosești funcția pentru roluri pentru a transmite configurația standard a canalului audio Descrierea conţine unei piste audio cu descrieri. Creează și aplică un rol clipurilor audio pe care ai de gând să le folosești ca parte a pistei audio cu descrieri. Ulterior, când partajezi proiectul final, poți să exporți pista audio drept canal separat în cadrul fișierul QuickTime.

Descrierea functionarii unui sistem fotovoltaic - ECOVOLT

Află mai multe despre aplicarea rolurilor și despre exportarea cu ajutorul rolurilor  în Final Cut Pro X. Aplică o etichetă lingvistică la pista cu descrieri pentru conținutul video. Aplică o etichetă lingvistică la fluxul cu descrieri pentru conținutul video.

Conținut audio cu sunet Surround În cazul în care conținutul tău include o pistă audio Surround 5.

Descrierea conţine

Pista cu descrieri trebuie să fie mixată în canalul central al distribuției pe 5. Nu trebuie ca pentru aceste piste distribuția pe 5.

Aceste exemple pot conține termeni colocviali.

Data publicării:.