Contact Balta Ciocarlia 4  – Administrator Florin Nancu – tel. 0766 907 811

Pentru orice informatie sau rezervarea standurilor si foisoareor ne pteti contacta la numerele de telefon afisate.

Rezervare standuri / foisoare

Serviciul de rezervare a standurilor si foisoarelor este oferit GRATUIT de catre administratia Baltii Ciocarlia 4, iar aceasta poate fi solicitata DOAR telefonic la 0766 907 811 – Florin Nancu.

Nu sunt luate in considerare solicitarile de rezervare a unui loc de pescuit sau foisor, transmise prin alta modalitate (sms, email, WhatsApp, Messenger, etc.), in afara de cea telefonica.

REZERVAREA unui loc de pescuit sau foisor se poate solicita cu cel mult 7 zile inainte de ziua in care se doreste a se pescui pe Balta Ciocarlia 4.

REZERVAREA unui FOISOR:

Pentru o partida de pescuit ce va avea loc în perioada vineri(orele 18:00) – duminica(orele 18:00), precum și în zilele de sarbatoare legală, se poate face in următoarele condiții:
– pentru partidele de 24 h – începând cu maxim 7 zile anterioare weekend-ului respectiv;
– pentru partidele de 12 h – începând cu maxim 2 zile anterioare weekend-ului respectiv (în limita numărului de foișoare rămase disponibile);
– rezervarea unui foișor in weekend poate fi solicitată numai de grupuri de minim 2 pescari, foisoarele avand alocate cate 2 locuri de pescuit (unul stanga si unul dreapta de foisor). Exceptie de la acesta conditie este pentru foisorul nr. 12 – acesta avand doar 1 loc de pescuit.

Pentru partidele ce se vor desfasura in perioada duminica(ora 18:00) – vineri(ora 18:00) pot fi solicitate REZERVARI pentru FOISOARE chiar si de catre un singur pescar (cei ce pescuiesc singuri).

REZERVAREA unui STAND:

Pentru rezervarea unui stand de pescuit (fara foisor) NU exista restrictii, indiferent de ziua in care se doreste a se pescui pe Balta Ciocarlia 4, iar rezervarea acestuia poate fi facuta cu maxim 7 zile anterior datei in care se doreste a se pescui.

ANULAREA rezervarii:

In cazul in care a fost facuta o rezervare si (din terte motive) pescarul nu mai poate ajunge la pescuit,  solicitam anuntarea acestui fapt (cat mai urgent) si solicitarea anularii rezervarii.

In cazul in care a fost solicitata o rezervare, iar pescarul intarzie cu mai mult de 30 min peste ora inceperii partidei de pescuit, fara a fi anuntata (telefonic) aceasta intarziere, respectiva rezervare VA FI ANULATA.

Partida de 12 ore incepe la orele 06:00, iar cea de 24 ore incepe la orele 18:00.