Prezentare


prezentare balta ciocarlia 4

Prezentare Balta Ciocarlia 4

     Prezentare Balta Ciocarlia 4. Bazinul are o suprafata totala de 12 Ha luciu de apa, cu latimi cuprinse intre 90 – 140m, lungime de 800m si adancimi cuprinse intre 1,5 si 4 m.

     In zona digului din amonte adancimea apei (in centrul bazinului) este in medie de 2 m, iar in zona digului din aval adancimea apei (in centrul bazinului) este in medie de 4-5 m. Fundul bazinului este, in general, foarte tare si nu prezinta agataturi sau plante subacvatice. Nu exista bradis in zona malurilor, iar adancimea apei in aceste zone este cuprinsa intre 1 si 1,5 m.

     Pescuitul se desfasoara numai pe un singur mal al baltii, iar malul opus zonei de pescuit este stufizat,  latimea stufului in acele zone este, in medie, de  4 – 5 m. Adancimea apei in fata stufului este de aproximativ 1,5 – 2 m.

      Malul de pe care se pescuieste este zona foarte bogata in iarba, zona in care se pot face campari cu corturi sau rulote. Pe balta sunt construite foisoare ( inchise pe 3 laturi si dotate cu mese si canapele ) gratare, pontoane si grupuri sanitare.

          ACCESUL pe balta se face pe DRUM PIETRUIT, fara probleme pe timp de ploaie.

          De asemenea, DRUMUL DE-A LUNGUL BAZINULUI (de la accesul 1 – foisor 1  si pana la foisorul 13 ) este si acesta PIETRUIT inca din luna aprilie 2017.

harta locuri pescuit

 

 

Descriere traseu catre Balta Ciocarlia 4

prezentare traseu Balta Ciocarlia 4

prezentare traseu Balta Ciocarlia 4Prezentare traseu din Bucuresti catre Balta Ciocarlia 4 (distanta aprox. 65km):

     Iesiti din Bucuresti prin sos. Colentina spre Urziceni pe DN2 (E 85). Treceti de Urziceni si continuati drumul catre Buzau inca aproximativ 5 km. Dupa ce se trece de primul sat (Cotorca) la aproximativ 800m, pe partea dreapta, veti observa un complex zootehnic. Faceti dreapta pe drumul asfaltat imediat dupa acel complex zootehnic ( in dreptul panoului nostru publicitar „Balta Ciocarlia 4” ) si coborati pe langa gardul complexului pana la balta. Distanta de la DN2 pana la balta este de aproximativ 300 m. In momentul in care ajungeti in dreptul Baltii Ciocarlia 4 faceti usor dreapta si traversati digul pe malul opus pentru a ajunge la locurile de pescuit.

prezentare traseu Balta Ciocarlia 4

prezentare traseu Balta Ciocarlia 4Prezentare traseu din Buzau catre Balta Ciocarlia 4 (distanta aprox. 45km):

     Iesiti din Buzau catre Urziceni. Dupa aproximativ 45 km veti ajunge in satul Ciocarlia ( situat dupa intersectia din dreptul Hotelului Ovidiu ). Treceti de satul Ciocarlia, iar la aproximativ 1 km veti intalni (pe partea stanga) un complex zootehnic. Faceti stanga inainte de complexul zootehnic ( in dreptul panoului nostru publicitar „Balta Ciocarlia 4” ) si coborati pe langa gardul complexului pana la balta. Distanta de la DN2 pana la balta este de aproximativ 300 m. In momentul in care ajungeti in dreptul Baltii Ciocarlia 4 faceti usor dreapta si traversati digul pe malul opus pentru a ajunge la locurile de pescuit.

prezentare traseu Balta Ciocarlia 4

prezentare traseu Balta Ciocarlia 4Prezentare traseu din Ploiesti catre Balta Ciocarlia 4 (distanta aprox. 60 km):

     Iesiti din Ploiesti catre Buzau. In satul Albesti Paleologul faceti dreapta catre Urziceni (Constanta). Dupa ce treceti de satul Barbulesti si traversati calea ferata veti ajunge in intersectia cu soseaua Bucuresti-Buzau (pe dreapta este un peco Lukoil). In acesta intersectie faceti stanga catre Buzau si continuati catre Buzau  inca aproximativ 5 km. Dupa ce se trece de primul sat (Cotorca) la aproximativ 800m, pe partea dreapta, veti observa un complex zootehnic. Faceti dreapta pe drumul asfaltat imediat dupa acel complex zootehnic ( in dreptul panoului nostru publicitar „Balta Ciocarlia 4” ) si coborati pe langa gardul complexului pana la balta. Distanta de la DN2 pana la balta este de aproximativ 300 m. In momentul in care ajungeti in dreptul Baltii Ciocarlia 4 faceti usor dreapta si traversati digul pe malul opus pentru a ajunge la locurile de pescuit.

prezentare Balta Ciocarlia 4

prezentare Balta Ciocarlia 4