Pescari VIP


pescari pe ciocarlia 4

Pescari VIP pe Balta Ciocarlia 4

          „Pescari VIP” este o rubrica noua, introdusa in site-ul nostru incepand cu acest an (2018).

          Placerea pescuitului, pentru pescari, nu are niciodata limite. Ea ne indeamna sa ne intoarcem cu fiecare ocazie pe malul baltii.

          Aceasta pagina a fost creata cu scopul ca alti pescari sa poata afla informatii despre cum sa abordeze o partida de pescuit pe Ciocarlia 4.  Puteti obtine aceste informatii direct de la pescarii ce frecventeaza regulat balta si o cunosc destul de bine.  Mai jos veti gasi link-uri catre profilele de facebook ale acestora, putand astfel sa intrati in contact cu ei.

          In aceasta pagina sunt prezentati pescarii care au pescuit regulat pe Balta Ciocarlia 4. Prezentarile de mai jos sunt cu o parte dintre partidele acestora pe Ciocarlia 4 in anul 2017. Momentan, numarul pescarilor prezentati mai jos este mult mai mic fata de cel real.  Acest lucru se intampla datorita faptului ca o buna parte dintre pescari NU au fost filmati in timpul drilurilor sau la finalul partidelor din sezonul anterior.

          Promitem ca finalul sezonului 2018 o sa strangem mult mai multe materiale (foto si video) ale pescarilor si sa adugam si alti „Pescari VIP” in acesta lista.

Pescuieste pe Balta Ciocarlia 4 si poti deveni si tu PESCAR  VIP al Baltii Ciocarlia 4.

pescari vip

Costel Iscru – pescar al Baltii Ciocarlia 4 din primavara anului 2016.

Mai jos veti gasi recenzia lui Costel asupra Baltii Ciocarlia 4, un album foto (2017) cu capturi pe Ciocarlia 4, precum si o prezentare video cu driluri si eliberari de crapi capturati pe Ciocarlia 4.

Intra in contact cu EL ⇒ – clic aici – ⇐ facebook Costel Iscru

pescari vip

Ciulpan Mihai – pescar al Baltii Ciocarlia 4 din primavara anului 2017.

Mai jos veti gasi recenzia lui Mihai asupra Baltii Ciocarlia 4, un album foto (2017) cu capturi pe Ciocarlia 4, precum si o prezentare video cu driluri si eliberari de crapi capturati pe Ciocarlia 4.

Intra in contact cu EL ⇒ – clic aici – ⇐ facebook Ciulpan Mihai

pescari vip

Bozan Kilic – pescar al Baltii Ciocarlia 4 din primavara anului 2017.

Mai jos veti gasi recenzia lui Bozan asupra Baltii Ciocarlia 4, un album foto (2017) cu capturi pe Ciocarlia 4, precum si o prezentare video cu driluri si eliberari de crapi capturati pe Ciocarlia 4.

Intra in contact cu EL ⇒ – clic aici – ⇐ facebook Bozan Kilic

pescari vip

Cristi Dinutz – pescar al Baltii Ciocarlia 4 din anul 2016.

Mai jos veti gasi recenzia lui Cristi asupra Baltii Ciocarlia 4, un album foto (2017) cu capturi pe Ciocarlia 4, precum si o prezentare video cu driluri si eliberari de crapi capturati pe Ciocarlia 4.

Intra in contact cu EL ⇒ – clic aici – ⇐ facebook Cristi Dinutz

pescari vip

Catalin Taloi – pescar al Baltii Ciocarlia 4 din anul 2016.

Mai jos veti gasi recenzia lui Catalin asupra Baltii Ciocarlia 4, un album foto (2017) cu capturi pe Ciocarlia 4, precum si o prezentare video cu driluri si eliberari de crapi capturati pe Ciocarlia 4.

Intra in contact cu EL ⇒ – clic aici – ⇐ facebook Catalin Taloi

pescari vip