Partide gratuite – concurs Mos Craciun e Mincinos

     TOMBOLA - Ciocarlia 4   Concurs „Mos Craciun e Mincinos”

Partide GRATUITE

 

          In total, 11 sponsori au fost alaturi de echipa “Mincinosii” in cadrul concursului “Mos Craciun e Mincinos”.

          In data de 9 ianuarie 2016 a avut loc tragerea la sorti (in incinta magazinului „MARELE PESCAR„) pentru cele 30 de premii in valoare totala de peste 5.000 lei in urma careia au fost nominalizati 30 de castigatori.

          In cadrul acestui concurs Balta Ciocarlia 4 a oferit 5 partide de cate 12 ore GRATUITE, in valoare totala de 375 lei.

          Toti pescarii care au distribuit anuntului referitor la acest concurs, au dat like la pagina de facebook a echipei „Mincinosii” (clic AICI), daca s-au inscris pe facebook in grupul „Mincinosii TV”, sau daca s-au abonat la pagina de YouTube „Mincinosii TV” (clic AICI) , au avut sansa  de a castiga unul dintre cele 30 de premii.

          Castigatorii celor 5 partide de pescuit gratuite pe Ciocarlia 4, sunt:

  1. Cristache All
  2. Mary Gaby
  3. Costel Costel
  4. Marian Priboi
  5. Petre Rapanu

          Pentru revendicarea premiilor, castigatorii trebuie sa ia legatura cu dl. Teodor Hossu-Longin (clic AICI), prin intermediul adresei sale de facebook.

          Puteti verifica daca sunteti printre ceilalti fericiti castigatori urmarind filmuletul de mai jos ce cuprinde lista completa cu toti castigatorii concursului „Mos Craciun e Mincinos”.

          In cazul in care nu va veti regasi nici printre ceilalti castigatori mai aveti sanse de a castiga un ABONAMENT GRATUIT pe Balta Ciocarlia 4 (cu cate 8 partide de 12 sau 24 ore). Pentru mai multe informatii cu privire la acesta sansa accesati pagina noastra ( Tombola „abonamente GRATUITE” — CLIC AICI —).

FELICITARI TUTUROR CASTIGATORILOR si

FIRE INTINSE TUTUROR PESCARILOR IN SEZONUL 2016 !!!

partide gratuite partide gratuite