Ortopedie Traumatologie

Investigatii ortopedie

Evenimentul organizat de dumneavoastră promovează sănătatea prin mișcare.

Ortopedia trateaza afectiunile sistemului osos si sistemului muscular oase, articulatii, muschi, ligament, tendoaneconsultul orthopedic implicand investigatii clinice si paraclinice analize de laborator, investigatii radiologice, osteodensitometrie, rezonanta magnetica — RMN, tomografie computerizata — CT. In sfera ortopediei intra o multitudine de afectiuni, de la cele care agreseaza coloana vertebrala si pana investigatii ortopedie cele care se localizeaza in regiunile periferice ale corpului muschi, tendoane, articulatii etc. O situatie aparte ce se poate evidentia in urma unei consultatii de ortopedie este data de eventualele neplaceri aparute la nivelul unor componente extrem de sensibile ale aparatului locomotor: ligamentele. Acestea reprezinta structuri de legatura, contribuind la mentinerea articulatiilor prin legarea oaselor unul de celalalt.

Spitalul Arcadia mi-a readus speranța și puterea de a zâmbi după ce am trecut în ultimii 7 ani prin 3 operații complexe, în total 6 intervenții, la ambele mâini și la ambele picioare, după un accident grav suferit în străinătate. După ani de stat la pat nemișcat, ca într-o paralizie, după o permanentă luptă cu mine însumi, duminică, pentru a doua oară, voi pedala alături de toți cei care iubesc sportul. Pentru mine acest eveniment înseamnă foarte mult.

Arcadia, investigatii ortopedie mulțumesc pentru tot ce faceți, pentru profesionalism și pentru tot ceea ce oferiți comunității ieșene.

Ortopedie-Traumatologie

Fără pic de exagerare, este un motiv extraordinar de a alege să te operezi, să te tratezi în acest spital fără a fi nevoit să pleci la o clinică în străinătate. De ce să pleci în străinătate când Arcadia este cea mai bună soluție? Elimini stresul deplasării în altă țară și elimini inconvenientul de a fi printre străini.

Dăruirea investigatii ortopedie profesionalismul echipei medicale și a întregului personal în a folosi tot ceea ce investigatii ortopedie învățat, mă vor face să apelez întotdeauna cu încredere la serviciile oferite de acest spital. Recomand spitalul Arcadia tuturor celor care își respectă sănătatea și o pun pe primul plan; pentru că este o adevărată clinică occidentală unde ești tratat și îngrijit normal; unde operația este fără dureri și fără disconfortul aglomerației din spitalele de stat.

Am observat o îmbunătățire în calitatea serviciilor, ceea ce a făcut experiența mult mai plăcută în Maternitatea Arcadia. Totul a fost extraordinar.

Ortopedie și traumatologie

De la medici, la asistente, la curațenie și mâncare. Tot, tot excepțional.

Centrokinetic dispune de un aparat RMN de ultima generatie, dedicat afectiunilor musculo-scheletale, de la nivelul membrelor superioare si inferioare. Pentru mai multe informatii, click aici. Investigatii ortopedie musculo-scheletala: e o metoda de scanare non-invaziva, non-iradianta si nedureroasa, extrem de utila in diagnosticarea multor afectiuni. Pentru mai multe informatii, vezi aici. Ecografia de sold la nou-nascuti: o metoda de inestigatie non-invaziva, ce poate fi efectuata pana la varsta de 12 saptamani pentru a diagnostica displazia congenitala de sold, click aici Electromiografia EMG : este o procedura neinvaziva care permite evaluarea nervilor periferici si a activitatii musculare si care e utila in stabilirea diagnosticului afectiunilor neuromusculare.

Ca sa nu mai spun de răbdarea asistentelor de la neonatologie care te ajută cu alăptarea, încurajeaza alăptatul exclusiv la sân și te învață absolut tot ce ai nevoie.

Mii de mulțumiri pentru amabilitate și profesionalism întregului personal! Iar mămicilor care aleg sa nască acolo le recomand din suflet să stea cu partenerul în salon deoarece va fi de un real ajutor!

Voi recomanda cu siguranță!

leziuni maduva spinarii durere în mușchii și ligamentele articulației cotului

Vă dorim succes și la cât mai mulți pacienți mulțumiți!! Programările întotdeauna se respecta, iar personalul se comporta foarte frumos.

durere la prima articulație metacarpială a mâinii tratamentul bursitei medicației articulației genunchiului

Mulțumesc Arcadia pentru minunea care a venit pe lume la voi. Dacă voi mai avea nevoie, voi reveni cu siguranță.

Într-un cuvânt: personal de nota 10! Am avut parte de cel mai profesionist personal care m-a făcut să mă simt în siguranță și mi-a acordat toata îngrijirea de care am avut nevoie. Vă multumesc! Medicii la fel.

Analize si investigatii

Simți respect și grijă primită de la investigatii ortopedie care te consultă! În condiții optime. Mulțumiri pentru îngrijire!

articulația șoldului este foarte dureroasă decât a trata ulcer epicondilita unguent tratament

Vă felicit cu drag! Mulțumim că existați! Personalul a fost foarte politicos, a dat dovada de profesionalism, drept dovadă bebe nici nu a plâns.

Mulțumesc Arcadia!

 • În mod curent, ortopedia şi traumatologia sunt grupate într-o singură specialitate care se ocupă cu studiul şi tratamentul afecţiunilor şi leziunilor traumatice sau de altă natură a aparatului locomotor.
 • Artrita artroso a articulațiilor șoldului
 • Medicament pentru tratamentul artrozei articulare
 • Ortopedie și traumatologie - Medpark
 • Мне вот рассказывали, что когда-то для любого человеческого организма это была самая настояшая жизненная необходимость.
 • Articulațiile picioarelor foarte dureroase

Personalul este calificat, condițiile sunt excelente, ceea ce fac experiența nașterii, mult mai ușoară. Sunt foarte mulțumit. Medici profesioniști și empatici, condiții foarte bune. Mulțumiri echipei medicale, asistentelor, infirmierelor pentru profesionalism, atitudine pozitivă și răbdare. Vom reveni, cu drag, de fiecare dată când va fi nevoie. Cristina R. Promtitudine, rapiditate și profesionalism.

Recomandăm cu încredere. Un colectiv amabil și receptiv.

 • В таком беспокойном настроении он, однако, не мог оставаться дома.
 • Durere volatilă în articulațiile piciorului
 • Artroza genunchiului la o vârstă fragedă
 • Ortopedie - Traumatologie
 • К счастью, в этом нет необходимости.
 • Amortirea mainii stangi cauze

M-am simțit în siguranță! Am recomandat și prietenilor mei serviciile dumneavoastră! Vă mulțumesc!

cusături durere în articulațiile mâinii articulația în jurul degetului mare doare

Te ascultă cu calm și răbdare, te îndrumă, îți rezolvă problemele, îți alungă temerile, îți dau sănătatea de care au și ei multă nevoie. Permiteți-mi să vă îmbrățișez pe toți!

Investigatii, proceduri diagnostice si terapeutice | baltaciocarliapatru.ro

Este modul meu de a vă mulțumi! Multe mulțumiri și considerație pt acest spital.

„Sfatul de sănătate” - dr. Marius Bar, medic specialist Ortopedie-Traumatologie (26.03.2015)

Felicitări întregului personal! Locuiesc de 15 ani în Olanda și vă pot confirma că spitalul dvs. Toți românii merită să fie tratați așa. Felicitări, totul este excepțional! Vom reveni și vom face recomandări tuturor cunoștințelor.

Ortopedie Traumatologie

Cadrele medicale au oferit permanent informații despre starea de sănătate a bebelușului și mămicilor. Copilul a fost tratat în cele mai bune condiții, fiind oferit în același timp și confortul psihic de care copilul și mama au atâta nevoie. Cu mare plăcere voi reveni! O experiență care a ușurat vindecarea prin eliminarea altor factori de stres. Copilul s-a simțit ca în vacanță, nu a conștientizat că se află într-un spital.

Găsesc un doctor Fac o programare Găsesc un serviciu Ortopedie și traumatologie Spitalul Internațional Medpark este primul spital privat din Republica Moldova care a dezvoltat un departament de ortopedie cu capacitate completă de diagnostic și tratament ale afecțiunilor locomotorii. Pacienții pot beneficia de întreaga gamă a serviciilor de ortopedie și traumatologie, dar și de servicii avansate în investigatii ortopedie reumatologie și vertebrologie. Centru Chirurgie Medpark este organizat conform standardelor internaționale din punct de vedere al protocoalelor medicale, confortului și dotării cu echipamente performante, oferind soluții integrate de tratament, dar și un mediu sigur pentru pacient, care favorizează recuperarea rapidă. Medicii specializaţi în ortopedie-traumatologie oferă pacienților informații și recomandări pentru prevenirea și tratamentul problemelor legate de sistemul musculo-scheletal ale oaselor, muşchilor, articulaţiilor, ligamentelor și tendoanelor.

Traumatologia este ramura medicală care studiază şi tratează traumatismele fizice. În investigatii ortopedie curent, ortopedia şi traumatologia sunt grupate într-o singură specialitate care se ocupă cu studiul şi tratamentul afecţiunilor şi leziunilor traumatice sau de altă natură a aparatului locomotor.

Medicii specializaţi în ortopedie-traumatologie previn, diagnostichează şi tratează problemele sistemului musculo-scheletal ale oaselor, muşchilor şi articulaţiilor, ligamentelor, tendoanelor. Ortopezii sunt specializaţi în patologia cronică ortopedică, patologia acută traumatică şi patologia specifică sportivilor de performanţă şi a celor care practică sport. Evaluarea ortopedică este complexă şi poate include: investigaţii de laborator.