Modalitati de livrare si plata

Imbus m18

Conținutul

  imbus m18

  Tipuri de fisiere permise: jpg, png, gif, pdf, doc, docx. Fisierul nu trebuie sa depaseasca 20 MB. Inchide Cum sa scrii o parere sincera si constructiva × Parerile sunt aprobate instant pe Bizoo si devin publice.

  Cosumatorul are dreptul de a se retrage si de a returna produsele in termen de 14 zile de la primirea produselor fara a fi nevoit sa justifice decizia.

  In cazul in care utilizatorii Bizoo ne semnaleaza ca o parere nu indeplineste termenii si conditiile de publicare, ea poate fi trimisa la Necesita Editare. Pentru a preveni acest lucru, urmeaza pasii imbus m18 mai jos: 1.

  Scrie o parere constructiva si folositoare: vorbeste despre lucrurile care ti-au placut, iar daca sunt imbus m18 lucruri care trebuiesc imbunatatite, vorbeste deschis despre ele. Scrie despre intreaga interactiune cu firma inclusiv cu departamentul de suport, rapiditatea transportului, rezolvarea eventualelor probleme.

  imbus m18

  Scrie o parere sincera 4. Foloseste un limbaj calm, decent. Nu folosi cuvinte defaimatoare. Sistemele noastre de detectie a limbajului defaimator pot trimite automat parerea la Necesita Editare si pot bloca conturile utilizatorilor de tip hateri.

  imbus m18

  Explica ce s-a intamplat si lasa pe utilizatorii Bizoo sa traga concluziile. De asemenea, e foarte probabil ca firma in cauza sa raspunda si sa incerce sa rezolve problema.

  imbus m18

  Asta vrem cu totii, nu? Verifica ce ai scris. E important sa verifici daca ce ai scris are sens, daca e scris corect gramatical.

  imbus m18

  Sa lasam o parere buna: Multumim, Echipa Bizoo.