Meniu cont utilizator

Articulatii ortoped. Avantajele infiltratiilor intra-articulare cu acid hialuronic

Conținutul

  Creați un cont pentru a explora toate avantajele portalului!

  articulatii ortoped de ce articulațiile doare cu artrita reumatoidă

  Articulatii ortoped Dr. Lucian Stanciu, medic specialist Ortopedie, efectueaza servicii noi de infiltratie intra-articulara cu acid hialuronic la Centrul Medical Doctor Luca. Avantajele infiltratiilor intra-articulare cu acid hialuronic Cuprins Acidul hialuronic Artroza genunchiului gonartroza Este o afectiune cronica degenerativa care niciodata nu se vindeca de la sine.

  articulatii ortoped dispozitive de tratament cu artroză

  In fazele incipiente, gonartroza se trateaza prin metode ne-chirurgicale ne-invazive. Acestea includ evitarea efortului fizic, administrarea analgezicelor sau a medicamentelor antiinflamatorii nesteroidiene si injectarea in articulatia genunchiului a acidului hialuronic sub forma unei solutii dense.

  articulatii ortoped inflamația ligamentului la încheietura mâinii

  Acidul hialuronic Cunoscut ca si hyaluronan sau hialuronat este un compus format din acid glucuronic si N-acetilglucosamina ce se secreta in mod natural de catre organismul uman, fiind prezent in derma, lichidul sinovial al articulatiilor si in umoarea vitroasa a ochiului. In ortopedie, tratamentul prin infiltrare intra-articulara se utilizeaza cu rezulatate execelente de mai bine de 35 de ani.

  articulatii ortoped gonartroza genunchiului 2 recenzii de tratament